Velkommen til JSN TAKST og VVS

Din pålitelige rørlegger på Romerike i Akershus og Oslo

Med over 12 års erfaring som rørleggermester, er vi stolte av å levere kvalitet i våre rørleggertjenester til både bedrifter og private kunder. Vårt fokus er på kvalitet, personlig service og konkurransedyktige priser.


Hvorfor velge oss?

Erfaring og kompetanse: Rørleggermester siden 2011.
Tilgjengelig og pålitelig: Vi er alltid klare for å hjelpe deg med dine rørlerggerbehov.
Kundens behov i fokus: Vi tar oss tid til å forstå og møte dine spesifikke behov.

Kontakt oss
Mob: 466 33 455
Epost: nn@tasktvvs.no

Om oss

 JSN TAKST & VVS er din pålitelige partner for rørleggertjenester i Akershus (Romerike). Med over 12 års erfaring som rørleggermester, siden 2011, tilbyr vi skreddersydde løsninger til både bedrifts- og privatkunder, med et sterkt fokus på kvalitet og kundetilfredshet.

I tillegg til min lange erfaring som rørlegger, har jeg også tilleggsutdanning som takstmann. Selv om min hovedvirksomhet er innen rørleggertjenester, gir denne ekstra kompetansen meg en unik innsikt i å vurdere og løse komplekse problemstillinger på en grundig og profesjonell måte.

Vi har en dokumentert historie av fornøyde kunder, og vi er stolte av å levere tjenester som ikke bare møter, men overgår dine forventninger. Våre konkurransedyktige priser kombineres med tett oppfølging og personlig kundeservice, noe som sikrer en sømløs opplevelse fra start til slutt.

Din tilfredshet er vår prioritet. Med vår lange erfaring og brede kompetanse, tar vi oss tid til å forstå dine behov, og vi er alltid tilgjengelige for en uforpliktende samtale. Kontakt oss i dag, og la oss vise deg hvorfor vi er det naturlige valget for rørlegging i ditt område

Litt om meg

Mitt navn er Nuhi Nuhiji, og jeg har over 15 års erfaring som rørlegger. Jeg startet min karriere i 2007, og i 2011 ble jeg rørleggermester. Siden 2021 har jeg vært daglig leder for JSN Takst og VVS AS. Gjennom min lange erfaring har jeg utviklet en dyp forståelse for rørleggeryrket, noe som gjør at jeg kan levere tjenester av høy kvalitet til mine kunder.

I tillegg til min bakgrunn som rørlegger har jeg også tilleggsutdanning som takstmann. Denne ekstra kompetansen gir meg en unik evne til å vurdere og løse komplekse problemstillinger på en grundig og profesjonell måte. Selv om rørleggertjenester er min hovedvirksomhet, betyr denne bredere kompetansen at jeg kan tilby en mer helhetlig tilnærming til hvert prosjekt


Våre Tjenester

Sanitær

ALTI INNEN VANN OG AVLØP

Baderom: Profesjonell installasjon og oppgradering av baderom.

Kjøkken: Rørlegging og installasjon av vann og avløp til kjøkkenløsninger.

Rehabilitering / Oppussing: Ekspertise i modernisering og oppgradering.

Service & Vedlikehold: Vi tilbyr service og vedlikehold av alle typer sanitæranlegg. Enten det gjelder baderom, kjøkken eller annet sanitært utstyr, sørger vi for at systemene dine fungerer feilfritt og effektivt.

Varme

Varmepumpe: Installering  av energieffektive varmepumper.

Varmeanlegg:
installasjon av  varmesystemer.

Gulvvarme: Installering av  gulvvarme systemer for hjem og næringsbygg.

Radiatorer / Konvektorer: Installering og vedlikehold av radiatorer og konvektorer.

Service & Vedlikehold: service og vedlikehold av alle typer varmeanlegg. Uansett om det gjelder varmepumper,
gulvvarme, radiatorer, konvektorer eller andre varmesystemer, sørger vi for at anleggene dine fungerer optimalt



Sprinkler


Utførende nybygg: Profesjonell installasjon av sprinkleranlegg i nye bygninger for å sikre maksimal brannsikkerhet.

Utførende rehabilitering: Oppgradering og tilpasning av eksisterende sprinkleranlegg i rehabiliteringsprosjekter for å møte moderne krav og standarder.

Service og vedlikehold: Regelmessig service og vedlikehold av sprinkleranlegg for å sikre at de fungerer pålitelig og effektivt når det trengs som mest.

Kontakt oss

Telefon